Engin Akyürek ve Demet Özdemir Dizileri Çok Sevildi!

0

Engin Akyürek’in Disney Plus için çekilen Kaçış dizisindeki başarılı performansı büyük ses getirdi. Bu gelişme sonrasında ünlü isimin adından daha da çok söz ettirdiği biliniyor. Öte yandan Engin Akyürek’in sergilediği performansla birlikte dizinin git gide gündem olduğu görüldü. Bu noktada nasıl bir adım atılması planlanıyor? Henüz net bir bilgi paylaşılmasa da büyük bekleyişin devam ettiğini belirtelim.

Demet Özdemir de Sevildi!

Demet Özdemir’in rol aldığı filmlerin yanı sıra Dünyayla Benim Aramda dizisindeki performansı büyük ses getiriyor. Buğra Gülsoy ile iyi bir ikili oldukları düşünülmekte. Dolayısıyla diziye ilişkin bizleri bekleyenler tek tek yanıt bulacak. Söz konusu detayla birlikte başka nelerin yaşanacağını göreceğiz.

Diziler Dünyaya Açılacak mı?

Öte yandan bu dizilerin dünyaya açılıp açılmayacağı da merak konusu haline geldi. Çünkü diziler çok izleniyor ve yayınlandıkları platformda dizilerin çok daha büyük ses getirebileceklerini söyleyebiliriz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir