Bir Peri Masalı Dizisinde Finale Az mı Kaldı?

0

Fox TV’de ekrana gelen Bir Peri Masalı’na ilişkin bilinmeyenler tek tek açıklanıyor. Dizinin geldiği konum düşünülecek olur ise herkes şaşkınlıkla olanları izliyor. Diziye dair merak edilenleri paylaşalım. Son zamanlarda reytingleri iyice düştü. Oyuncu kadrosu sağlam olmasına rağmen dizinin beklentileri tam anlamıyla karşılayamadığı görüldü.

Dizi Finale Gidebilir

Bir Peri Masalı dizisindeki son duruma bakacak olursak dizinin final yapabileceği belirtiliyor. Dolayısıyla dizinin ekranlara veda etme ihtimaline karşı başka neler biliyoruz? Son dakika gelişmelerini aktarmayı sürdüreceğiz. Sevilen yapımın reytingleri iyice düştü. Bu durumla birlikte oyuncu kadrosu da farklı teklifleri değerlendirebilir.

Dizide Kimler Oynuyor?

Bir Peri Masalı dizisinin oyuncu kadrosu yıldız isimlerden oluşmakta. Son zamanlara damgasını vuran Alina Boz, Tarık Emir Tekin, Baran Bölükbaşı, Nazan Kesal, Müfit Kayacan, Hazal Filiz Küçükköse, Tülin Ece ve Mustafa Mert Koç’un dizide oynadığını biliyoruz. Fox TV dizisi için final kararı alınır ise bunu sizlerle paylaşacağız.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir