Emre Aşık'ın Eski Eşi Karakolda Ortalığı Bir Birine Kattı! "Böyle Rezillik Görülmedi"

0

Emre Aşık, son yıllarda eski eşi Yağmur Sarnıç’ın kendisini öldürtmeye çalışması ve daha pek çok olayla ilgili gündeme geliyor. Boşanma aşamasındayken yaşanan bu olay sonrasında Yağmur Sarnıç bir kez daha sosyal medyada adından söz ettirdi. Öyle ki son olarak karakolda ortalığı birbirine katması ile konuşuluyor.

Karakolda Olay Çıkardı!

Yağmur Sarnıç’ın görüntülere bakıldığında kendini yerlere attığı ve memurlara küfürler ettiği belirtiliyor. Bu olayla birlikte ünlü ismin başına gelen olay bir süre daha gündemde yer alacak gibi gözüküyor. Kamera kayıtları incelendiğinde memurlara zorluk çıkarması ve kendisinin olay yerinden uzaklaşma ihtimaline karşın yanında durulduğunda bile kendini yerlere atması dikkat çekti.

Tetikçi Tutmuştu

Emre Aşık’ı öldürtmek için tetikçi tutuğu iddiaları sonrasında bomba etkisi yaratan bu durum çok konuşuldu. Tetikçi mevzusundan sonra Emre Aşık’ın açıklamaları da gündeme gelmişti. Şimdi ise neler yaşanacağı merak ediliyor. Karakol görüntülerinden sonraki süreçte merak edilenleri sizlere iletmeye devam edeceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir