EGO Dizi Setinde Başrol Oyuncuları Bir Birine Girdi! Dizi Çekimlerine Ara Verildi!

0

EGO dizisine ortak olan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk sette esnedi. EGO dizisi setinde gerilim tırmanırken Alperen Duymaz da hemen Melisa Aslı Pamuk’un peşine düştü. İşte sette yaşananlar…

EGO Çarpışması dizisinde birlikte rol alan Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk

O da diziye ortak oldu. Ancak bu dizide ikilinin ilişkisi bozuldu. Fox TV’nin yeni dizilerinden EGO, ertelemenin stresini yaşadı. Alperen Duymaz, partneri Pamuk’u çekime geç kaldığını söyleyerek azarladı. Sahne çekimleri bittikten sonra güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk set ekibine “Geç kaldım mı?” diye sordu.

Ekip, “En fazla birkaç dakika” yanıtını verince Pamuk, Duymaz’ın yanına giderek bu davranışının nedenini sordu. Birsen Altuntaş’ın haberinin ardından; İki oyuncu arasında kısa süreli tartışma yaşandı.Duymaz’ın daha sonra partnerini sosyal medyada takipten çıkması hayranlarının hemen dikkatini çekti. Ancak bugün yapımcı Efe İrvül’ün iki oyuncuyu barıştırdığı öğrenildi.

Alperen Duymaz  Aldığı Rolle Şaşırttı!

Dizide yer almasıyla dikkatleri üzerine çeken Alperen Duymaz dijital platformda yayınlanacak olan Erkek Severse dizisi için önümüzdeki günlerde sette olacak ve son olarak yapımda yer alacak Alperen Duymaz Ali Atay, Hafsanur Sancaktutan ve Funda Eryiğit gibi isimlerle başrolde yer aldığı Son Yaz, dijital bir dizi ile ekranlara dönüyor. Kusursuz erkek figürüyle izleyici karşısına çıkacak. Online alışveriş sitesinin sahibi olacak olan Kenan ise izleyiciye tamamen zıt bir karakterdir.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir