Ebru Polat Yaptığı İtiraflar Sonrasında Pişman Oldu! Yaptığı Açıklama Herkesi Üzdü!

0

Ebru Polat, Onlyfans ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla adından söz ettiriyor. Son zamanlarda da dikkatleri üzerine çeken hamleler yapmakta. Esra Ezmeci gibi kendisine gelen itirafları paylaşma kararı aldı. Öyle ki bunu duyanlar direkt olarak itiraflarını kendilerine iletti. Dolayısıyla gelinen noktada nasıl bir gelişme yaşandı merak ediliyor. Son zamanlara damgasını vuran bu detayla birlikte Ebru Polat bile şaşırdı. Çünkü böylesine mide bulandıran itiraflar beklemediğini söyledi.

İtirafları Hesabından Yayınladı!

Ebru Polat’tan gelen açıklama ile birlikte herkes şok oldu kaldı. Ünlü sanatçı, yapılan itiraflardan birini paylaşarak tepki gösterdi.  Daha öncesinde de bir paylaşımda bulunduğunu ve itiraf alma sürecini sonlandırdığını belirterek “O günden beri itiraf yapamıyorum psikolojim bozuldu anneanne ile birlikte olmak nedir ya? Bir de üvey ama diyor. Manyak mısın sen? Sapık, sapkın…”  demişti.

Amcasının Kızını istiyormuş!

Gelen bir itirafta ise amcasının kızını isteyen bir kullanıcıya yanıt verdi. İkisinin de kardeş olduğunu vurguladı ve bu nedenler herkesi şaşırttı. Dolayısıyla gelinen noktada bizleri nelerin beklediği ise tek tek yanıt buluyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir