Dolmuş Ücretlerine Zam Geldi! En Yakın Mesafe Dolmuş Ücreti Bakın Ne Kadar Oldu?

0

Ulaşım zamları arasında bu kez dolmuş ücretlerine zam geldi. Dolmuş ücretlerine zam gelmesinin ardından en yakın mesafe ücretinin ne kadar olduğu merak edildi. Güncel dolmuş ücretleri ne kadar oldu?

Otobüs, taksi ve metro ücretlerine gelen zamların ardından dolmuşa da zam geldi. Başkent Ankara’da dolmuş ücretleri güncellendi. Türkiye Şoförler ve Otomobiller Federasyonu (TŞOF) dolmuşçuların istediği talebi değerlendirerek onayladı.

Dolmuş Ücreti Ne Kadar? İşte En Yakın Mesafe Dolmuş Ücreti

Ankara’da en yakın mesafe dolmuş ücreti 10 TL oldu. En uzun mesafe dolmuş ücreti ise 12 TL oldu. Yakın ve uzun mesafe dolmuş ücretlerinde öğrencilere uygulanan tarife ise merak edildi. Dolmuşta normal ücret 10 ile 12 TL’den başlarken öğrenci ücreti ise 6 liraya yükseldi. Öğrenci tarifesi ise ilk okul, orta okul ve lise düzeyindeki öğrenciler için geçerli oldu.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir