Dizilerin Toplu Final Yapması Dikkat Çekti! Kanallar Önceden Anlaştı mı?

0

Final Yapan Dizilerde Son Durum!

TRT 1, Kanal D ve Fox TV’den gelen hamle sonrasında dizilerin final yapacağı öğrenildi. Hızlı şekilde yayın hayatlarına veda etmeleri stratejik bir hamle olarak algılandı. Yeni sezonda başarı gösteremeyen diziler, vakit kaybetmeden final ile sona erdiriliyor. Sonrasında ise yerlerine farklı projelerin geleceği öğrenildi.

Hangi Diziler Final Yapacak?

Kusursuz Kiracı, Mükemmel Eşleşme ve Seversin dizileri final yaparak yayın hayatına veda edecek. Dolayısıyla dizi ile ilgili bu gelişmeler tek tek yanıt bulacağa benzemekte. Tüm bu detaylar ışığında üç dizinin en kısa sürede ekranlara veda edeceğini belirtelim. Kanallardan dizilerin finali için bir açıklama gelecek mi göreceğiz. Üç yapımın ortak noktası da reytinglerin beklentilerin altında kalması idi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir