Dizilerin En İddialısı Geliyor! TV 8'in Sıfırıncı Gün Dizisi 28 Aralıkta Yayında!

0

Engin Öztürk, son dönemlerde arka arkaya Tv8 dizilerinde yer alaraktan büyük dikkat çekti. Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ikinci sezonuna katılmış ve başrolünde Demet Özdemir’le partner olmuş Engin Öztürk, geçen sezondaysa Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizide İrem Helvacıoğlu’yla beraber başrolü paylaşıyordu.

Şimdilerde is Aybüke Pusat’la partnerlik eden ve Sıfırıncı Gün dizisinin heyecanını yaşamakta olan oyuncu, çekimler nedeni ile bir hayli zorlu bir dönem yaşamakta.

Ünlü Oyuncu Çalışma Yoğunluktan Günleri Şaşırır Olmuş!

Oyuncu, “Çalışmaktan helak olduk” sözlerini ifade eden oyuncu, bir etkinliğe katılaraktan biraz olsun dinlenme fırsatı bulduğuna sevinmekte. Dizi için çok yoğun çalışmış olduğunu ifade etmiş olan Engin Öztürk, “Bizim de heyecanımız var. 28 Aralık perşembe, artık doya doya söyleyebiliriz” sözlerini dile getirdi. Çalışmaktan günleri de şaşırmış oyuncu, dizinin perşembe akşamları ekrana gelecek olduğunu ifade etmiş olsa bile 28 Aralık Çarşamba gününe denk geliyor.

Dizi 28 Aralıkta Ekranlara Geliyor!

Çarşamba akşamlarının sevilen dizisi olarak öne çıkması beklentileri arasında yer alan Sıfırıncı Gün için Engin Öztürk, şu ifadelere yer verdi: “Diziye dair çok konuştuk, artık izleyelim. Oynadığımdan çok anlatır hale geldim. 28 Aralık’ta çıkıyoruz, yolu uzun olsun. Çok emek var, bu kadar emek varken de insan istiyor ki, uzun yıllarca oynayalım bunu. Çok güzel bir ekip oldu. Her gün çok tatlı bir şekilde sete gidip geliyoruz. Bozulmasın istiyorum bu hikayenin. Bozulmayacak gibi duruyor, her şey çok güzel.”

Yiğit Özşener, Damla Colbay, Sarp Akkaya, Berk Cankat gibi önemli isimlerin yer almış olduğu Sıfırınci Gün dizisinin çekimleri yoğun bir şekilde hızını kesmeden devam ediyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir