Sosyal Meydan Bir Acı Haber Daha Duyurdu! Ünlü Oyuncudan Kötü Haber!

0

Oyuncu Beril Pozam, Afili Aşk dizisindeki “Nazmiye” karakteriyle büyük ilgi çekmişti. Ardından ise Akrep Dizisinde izlemiş olduğumuz ünlü oyuncu sonrasındaysa Ada Masalı ile romantik komedi deneyimi yaşamıştı.

Beril Pozam’dan Endişelendiren Duyuru!

Show TV ekranlarındaki Baba dizisinde “Sevil” karakterine hayat veren Beril Pozam, bu projeden hemen sonra Yalı Çapkını isimli dizinin ekibine resmi olarak katıldı. “Suna karakteriyle dizinin etkili genç isimlerinden biri olan oyuncu, son dönemde dikkat çekmiş bir kariyer yükselişi içinde yer alıyor.

Oyuncunun son sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını bir hayli endişelendirmişti. Beril Pozam, anneannesi için kan ihtiyacı olduğunu sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımıyla takipçilerine duyurdu. 

Beril Pozam’a Arkadaşları Destek Çıktı!

Yalı Çapkını dizisinde oyuncunun kardeşini canlandırmış Afra Saraçoğlu’da Pozam’ın paylaşımını kendi sosyal medya hesabı üzerinden duyurarak arkadaşına destek verdi. Oyuncu Yüsra Geyik’de paylaşıma kendi hesabında yer veriyor. Beril Pozam, “Gidip kan verecek olanlara veya paylaşım yapan herkese minnettarım iyi ki varsınız” sözlerini ifade etti.

Beril Pozam, bu sezonun en iyi reytinglerini elde ederek Yalı Çapkını dizisinin Suna’sı olarak kariyerinin en önemli projelerinden birinde başarı ile yer alıyor. Ünlü oyuncu, milyonlarca izleyiciyi etkilemiş dizinin elde ettiği başarıdan son derece memnun halde.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir