Defne Samyeli ile Sinan Akçıl Arasında Aşk Dedikodusu Yalan Çıktı! Defne Samyeli Açıkladı!

0

Sinan Akçıl ile Defne Samyeli ilişkisi! Defne Samyeli ile Sinan Akçıl arasında ne tür bir ilişki var? Defne Samyeli suskunluğunu bozdu ve bir açıklama yaptı! Defne Samyeli’den cesur sözlerin ardı arkası kesilmedi! Peki bu ikili aşk yaşıyor mu?

Oyuncu ile şarkıcı Defne Samyeli’yle müzisyen Sinan Akçıl’ın aşk yaşamış olduğu iddiaları gündeme geldi. Bu iddialar üstüne iki çocuk annesi olan Defne Samyeli’den resmi bir açıklama geldi.

Son dönemlerde Aleyna Kalaycıoğlu ve yaşamış olduğu aşk ile gündemden bir türlü düşmeyen Sinan Akçıl’ın önceki gün Defne Samyeli’yle yeni bir aşka yelken açmış olduğu iddiaları ortaya atılmıştı. İkili için ilişkilerini gizledikleri öne sürülmüştü

DEFNE SAMYELİ’DEN AÇIKLAMA!

Defne Samyeli cephesinden aşk iddialarına yanıt bir açıklama duyurdu.

Defne Samyeli’nin sadece müzik ile beste konusunda Sinan Akçıl’la iş birliği yapmış olduğu öğrenildi.

“YİNE HER AN EVLENEBİLİRİM”

Bunu yanı sıra Sinan Akçıl geçmiş olduğumuz aylarda “Özgür Aras ile Baş Başa” programına katılmış ve de “Aşk kesinlikle hem ne istediğini çok iyi bilmek hem de ne istediğini bilmemem benim için. Evlilik benim beynimdeki özgürlüğü öldürdü. Bu yanlış anlaşılmasın başka bir kadınla flört etmek anlamında değil. Sadece o baskı insanı, diken üzerinde yürüyormuşum baskısı. O beni iki arada bir derede bıraktı. ‘Daha zamanı değil miydi?’ dediğim zamanlar oldu. Evlilik bende travma yaratmadı. Yine her an evlenebilirim, hiç öyle bir korkum yok” sözlerini ifade ederek aşkın tarifini yaptı.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir