Migros İndirim Listesini Yayınladı! Migros Aktüel Ürünler Kataloğu 29 Aralık 2022!

0

Migros’un yeni aktüel ürünler kataloğu dikkat çekti. Son zamanlara damgasını vuran markette hangi ürünler uygun fiyata satılıyor merak konusu haline geldi. Öyle ki ayçiçek yağından pirinç pilavına kadar gıda ürünlerinde hemen hemen hepsi uygun fiyata satılıyor. Migros’un yılın son fırsatını kaçırmayın.

Migros’ta Hangi Ürünler Ucuzladı?

Yılbaşına özel çiğ badem içinin kilosu 159,90 TL’den satılacak. Kabuklu fırsatık ise 49,90 TL’den satışa sunuluyor. Çerez satın almak isteyen ve yılbaşını evde kutlamayı planlayanlar için oldukça önemli fırsatlar ortaya atıldı.

İndirimler Kaç Gün Sürecek?

Yılbaşına özel indirimlerin en az birkaç gün sürmesi planlanıyor. Dolayısıyla Migros’un sağladığı avantajları en uygun şekilde değerlendirecekseniz bu detaylara da dikkat etmeniz şart.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir