Çöp Adam Dizisinin Yayın Saati Neden Değişti! Kanal'dan Açıklama Geldi!

0

Star TV’de ekrana gelmesini beklediğimiz Çöp Adam dizisi için genel hazırlıklar tamamlandı. Sevilen dizinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyor. Bu gelişmelerle birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak. Çünkü programın ne zaman yayınlanacağına ilişkin büyük bir bilinmezlik hakimdi. Şimdi ise yayın günü açıklandı ancak kafadaki soru işaretleri hala giderilmiş değil.

Çarşamba Günü Ekrana Gelecek!

Çöp Adam dizisinin Çarşamba günü ekrana geleceği belirtildi. Dolayısıyla bu dizinin Çarşamba günü ilk bölümü yayınlanacak ancak Gecenin Ucunda dizisine ne olacak? Sonuç itibarıyla bu dizinin de Çarşamba günü yeni bölümlerinin yayınlandığını biliyoruz. Gelinen noktada bizleri hangi detayların beklediğini aktaracağız.

Çöp Adam Oyuncu Kadrosu

Engin Altan Düzyatan

Elçin Sangu

Sedef Avcı

Füsun Demirel

Salih Kalyon

Elçin Afacan,

Ali Yoğurtçuoğlu

Hülya Şen

Cankat Aydos

Büşra Çam

Şeyda Terzioğlu

Eylül Uğan

Sinan Albayrak

Güliza Nisa Uray

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir