Çöp Adam Dizisi Çarşamba Günü Yayınlanacak!

0

Çöp Adam dizisinin ne zaman ekrana geleceği merak ediliyordu. Bu gelişme sonrasında bizleri hangi detayların beklediği de ortaya çıktı. Sevilen yapıma ilişkin güncel gelişmelerle beraber çok daha fazlası yanıt buldu. Star TV dizisindeki son durum ve dahasını paylaşıyoruz.

Çöp Adam Çarşamba Yayınlanacak!

Çöp Adam dizisinin Çarşamba günü ekrana gelecek olması şaşırttı. Çünkü Gecenin Ucunda dizisinin bu yüzden farklı bir tarihte yayınlanacağı tahmin ediliyor. Tüm bunlarla birlikte bizleri başka nelerin beklediği de ortaya çıkacak. Sizler de güncel detayları yakından öğrenmek istiyorsanız haberlerimizi takip edebilirsiniz.

Dizide Kimler Oynayacak?

Çöp Adam dizisinde kimlerin oynayacağı merak konusu haline gelmişti. Yapılan açıklama ile birlikte dizide oynayacak oyuncular Engin Altan Düzyatan, Elçin Sangu, Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen, Cankat Aydos, Büşra Çam, Şeyda Terzioğlu, Gülizar Nisa Uray, Eylül Uğan ve Sinan Albayrak oynayacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir