Çaycı Hüseyin Fenalaştı! Nedeni İse Sevenleri Üzdü!

0

Bir dönemler ekranlara damga vurmuş Çocuklar Duymasın dizisinin efsane karakterlerinden birisi olan Çaycı Hüseyin, annesinin kaybı ile büyük bir acı yaşadı. Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırmış olduğu “Çaycı Hüseyin” karakteri ile bir dönemlere damga vurmuş olan isim Alpaslan Özmol’un annesi hayata gözlerini yummuştu. Vicdan Özmol, Bursa’da son yolculuğuna uğurlanmış oldu.

Çaycı Hüseyin “Alpaslan Özmol” Fenalaştı Hastaneye Kaldırıldı!

Bir dönemler ekranlara damga vurmuş Çocuklar Duymasın dizisinin karakterleri arasında yer almış “Çaycı Hüseyin” olarak tanınmış Alpaslan Özmol’un annesi Vicdan Özmol hayata gözlerini kapattı. Bu acı haberi Özmol’un şimdilerde rol almış olduğu “Kuruş Osman” dizisinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üstünden yapmış olduğu paylaşım ile duyurdu.

Özmol geçmiş olduğumuz yıl babası Kaşif Çoksun Özmolu’da uğurlamıştı. Vicdan Özmol’un cenazesi, Gemlik Merkez Asım Kocabıyık Camii’nde ikindi namazını müteakip kaldırılarak, Gemlik Yeni Mezarlık’ta toprağa verildi. Vicdan Özmol’un cenazesine ailenin yakınları da katıldı.

Çaycı Hüseyin yani Alpaslan Özmol’un çekim esnasında annesinin vefatını öğrenerek fenalaştı ve hastaneye kaldırıldığını biliyoruz. Fakat Alpaslan Özmol’dan henüz net bir açıklama gelmedi.

 

 

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir