Camdaki Kız'da Üst Üste Ayrılıklar Yaşanıyor! Bu Sefer Nalan'ın Annesi de Gitti!

0

Camdaki Kız’ın yeni bölümü büyük dikkat çekmekte. İzleyicilerin yakından takip ettiği dizide bizleri neler bekliyor? Kanal D dizisindeki son durum ve dahasını açıklayacağız. İşte diziden ayrılan isim ve çok daha fazlası haberimizde…

Diziden Kim Gitti?

Camdaki Kız dizisinden ayrılan isim belli oldu. Nur Sürer, artık dizide oynamayacak. Feride karakterinin ölümü izleyicileri etkiledi. Bundan sonraki süreçte dizinin hikayesi de değişkenlik gösterebilir. Bu doğrultuda bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız.

Oyuncu Kadrosu Değişecek mi?

Dizideki ayrılıkla birlikte Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Cihangir Ceyhan, Selma Ergeç, Devrim Yakut, Tamer Levent, Enis Arıkan, Merve Polat, Tuğrul Tülek, Hamza Yazıcı, Nihal Menzil, Feri Baycu Güler arasından başka kimlerin ayrılacağı merak ediliyor. Yakında dizideki hikaye ve son dakika gelişmeleri açığa çıkacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir