Gönül Dağı'nda İki Önemli Oyuncu Diziden Gidiyor! Gönül Dağı Hikayesi Değişecek mi?

0

TRT 1 dizisi Gönül Dağı’nda yaşanacak ayrılıklar izleyicileri yakından ilgilendiriyor. Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolünde oynadığı dizide aynı zamanda Ecem Özkaya, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Sait Seçkin, Güliz Aybay,  Öznur Yağcı, Hande Nur Tekin ve Sevilay Gültekin gibi isimler de oynamakta.

Diziden Kim Ayrılacak?

Sefer ve Zahide karakterinin Erkan’ın yanına yerleşmesi sonrasında diziden ayrılması bekleniyor. Bu önemli veda yeni bölüme damgasını vurabilir. Dizide başka bir ayrılık olacak mı bilinmemekte. Dolayısıyla yeni bölümle birlikte izleyiciler şok üstüne şok yaşayacak.

Gönül Dağı Son Bölüm Özeti

“Amcaoğulları dedelerinden kalan arabayı yeni bir sayfa açmak için kullanmaya karar verirler. TVR Havacılık’ta yeni bir dönem başlayacaktır. Amcaoğulları yeni sayfa açmanın zorluklarının yanında umutlarını da taşır. Muammer’in, Veysel ile olan geçmişlerinden dolayı içi içini yemeye başlar. Muammer, oğluyla aralarını düzeltebilmek için bir adım atsa da engellerle karşılaşır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir