Büyük Marketlerden Daha Ucuza Satılacak Uygulama Geliyor! Ürünler Artık Bakkallarda Daha Uygun Olacak!

0

Bakkal Market uygulaması ile birlikte Tarım Kredi Kooperatifi’ndeki ürünler bakkallarda da satılacak. Böylelikle hem çeşitlilik hem de vatandaşın ulaşılabilirliği konusunda önemli bir avantaj elde edilecek. Güncel olarak bizleri başka hangi detaylar bekliyor sizlerle paylaşalım. Son zamanlara damgasını vuran bu gelişme neticesinde bilinmeyenlere de yer verildi.

Bakkallarda Uygun Ürünler Satılacak

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken’den gelen açıklamada ‘Pilot bölge satılacak eğer vatandaş tercih ederse Türkiye geneline yayılacak. Pilot bölgelerin neresi olacağı da belli oldu. İstanbul, Ankara, Konya, İzmir ve Adana gibi büyükşehirler pilot bölge olacak. Yarın bu konuyla ilgili bir protokol yapacağız. Tarım ve Kredi Kooperatifi Genel Müdürü, ben, Halkbank Genel Müdürü, Merkez Birliği, Kredi Garanti Fonu olmak üzere protokol yapacağız. Vatandaşın erişebileceği makul fiyatlar olacak. Zincir marketlere karşı esnafın sıkıntısı giderilmeye çalışılacak. Proje konusunda hem esnaf canlanacak hem de bu ürünleri satarken de zorluk çekilmeyecek. Raf dizaynı, Tarım ve Kredi Kooperatifi tarafından belirlenecek.’ sözlerine yer verildi.

 

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir