Büyük Marketlerde 500 Adet Ürün Ocak Ayının Sonuna Kadar Aynı Kalacak! Ocaktan Sonra Zam Gelecek! İşte O Ürünler!

0

Fiyat uygulamasına bir market  daha katıldı. Maliye ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’nin iş dünyasına yaptığı “fiyatlandırma ve indirim” çağrısının ardından BİM, Ocak ayında 500 ürüne fiyat sabitleyeceğini açıkladı. Açıklamada, müşterilerinin çıkarlarının kısa vadeli yüksek karlardan daha önemli olduğu belirtildi.

Zincir market temsilcileri, ekonomi yönetimi ile birlikte enflasyonla mücadelede çok önemli bir adım atarak binlerce ürün için fiyat belirleme kararı aldı. İlk hamle Şok Marketler’den gelirken, Migros, CarrefourSA, gibi perakende zincirleri de katıldı.

Bazı zincir mağazaların fiyat uygulaması yönetim tarafından olumlu karşılandı. Maliye ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de diğer piyasalara seslenerek sorumluluk aldıklarını söyleyerek “Bütün şirketler böyle bir uygulama yapsın” dedi. Ocak ayında 500 ürün için fiyat belirleyeceğini açıklamıştı.

“KISA VADELİ YÜKSEK KAZANÇ OLARAK ÖNEMLİ”

Şirketin bahsettiği açıklamada, müşterilerinin çıkarlarının kısa vadeli yüksek kârlardan daha önemli olduğu belirtiliyor.

Marketler zincirinin temel ilkesinin her zaman kaliteli ürünleri uygun fiyata müşterilerine ulaştırmak olduğu belirtilen açıklamada ”Üzerimize düşen sorumluluk bilinciyle uyguladığımız indirimler, fiyatı değişmeyen ürünler ve birçok üründe sabitlediğimiz fiyatlarla halkımızın her zaman yanındayız”

500 ADET ÜRÜNÜN FİYATI OCAK AYINA KADAR SABİT KALMAKTADIR

“Birlikten Bolluğa #KazananTürkiye” başlıklı açıklamada, son 3 ayda 250’den fazla ürünün fiyatlarında değişiklik olmadığı, Ocak ayında ise 500 ürünün fiyatlarının sabitlendiği bildirildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir