Bir Küçük Gün Işığı Elif Diziden Ayrılacak mı?

0

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif’in diziden ayrılıp ayrılmayacağı soruluyor. Gelinen noktada bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Dolayısıyla bu noktada bizleri bekleyenler tek tek yanıt bulacaktır. Söz konusu gelişmeler ışığında başka neler yaşanacağını açıklayacağız. ATV dizisindeki güncel durum yanıt bulacak. Diziden önemli bir oyuncu ayrılabilir?

Elif Ayrılacak mı?

Bir Küçük Gün Işığı dizisi 8. bölüm fragmanı yayınlandı. Diziden Elif’in diziden ayrılabileceğine yönelik bazı sahneler yayınlandı. Ancak bu noktada henüz kesin bir detay belirtilmedi. Öte yandan yeni bölümün tamamen yayınlanmasıyla birlikte çeşitli bilgiler verileceği belirtiliyor. İşte son bölümde yaşananlar…

Bir Küçük Gün Işığı Son Bölüm Özeti

“Ümran, Dila’nın oyununa gelir. Fırat’ın, Güneş’le neden bu denli ilgilendiğini bulmaya çalışır. Elif’i araştırmaya başlar. Fırat artık Dila’nın arkasında durmayacağını açıkça belirtir. Dila’nın öfkesi Fırat’a yönelir. Yılmaz’la birlik olup Fırat’ı köşeye sıkıştırmaya çalışırlar. Elif ise işten istifa edip Fırat’ın aldığı evde yaşamayı reddeder. Elif ve Güneş hem parasız hem evsiz kalırlar. Artık onları daha zor günler bekliyordur. Fırat, Elif’e kendini affettirmek için uğraşırken Elif sadece dürüst olmasını, bir daha arkasından iş çevirmemesini ister. Fırat için bu sandığı kadar kolay olmayacaktır. Çünkü Dila çoktan harekete geçmiş, Fırat’ı köşeye sıkıştırmıştır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir