Arka Sokaklar Mesut Dizide Kalacak mı İzleyiciler Gerçeği Öğreniyor!

0

Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Peki ya dizideki son dakika gelişmelerine göre neler biliyoruz? Son bilgileri sizlerle paylaşacağız. Öte yandan son durum belli olurken ünlü oyuncudan açıklama geldi mi merak edildi. Kanal D dizisi Arka Sokaklar’da güncel olarak bizleri neler bekliyor?

Mesut Diziden Ayrılacak mı?

Mesut için önemli bir senaryo çizildi. Oyuncunun kalıcı şekilde ayrılması beklenmiyor. Ancak karakterin Amerika’da tedavi görmek için kısa süreli gideceği yönünde çeşitli ifadelere yer verildi. Bu da güncel gelişmeleri açıklar nitelikteydi. Dolayısıyla merak edilenler tek tek yanıt bulacağa benziyor.

Şevket Çoruh’tan Açıklama Yok

Şevket Çoruh konuyla ilgili sessiz kalmayı tercih etti. Başarılı oyuncunun hali hazırda farklı projelerle ilgilendiği biliniyor. Dolayısıyla oyuncu kadrosuna dair bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Son zamanlarda oyuncu ile ilgili bazı iddialar ortaya atılsa da henüz yanıt bulan bir şey olmadığını belirtelim.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir