Berfu Yenenler Sinir Krizi Geçirdi! Kocasına Gelen Mesajı İfşa Etti!

0

Berfu Yenenler, sosyal medya hesabı üzerinden öyle bir açıklama yaptı ki yaşananlar şaşırtıyor. Son zamanlara damgasını vuracak detaylarla birlikte bilinmeyenlere de yer verilecek. Öte yandan bizleri nelerin beklediği de yanıt bulacak. Eser Yenenler’e mesaj atan kadın ifşalandı. Berfu Yenenler, yaşananlara tepki gösterdi ve çeşitli açıklamalara yer verdi.

Berfu Yenenler Dayanamadı!

Berfu Yenenler, tüm bu olanlara dayanamadı ve çeşitli ifadelere yer verdi. Son zamanlarda adından söz ettiren ünlü isim, paylaşımında eşine mesaj atan kadının mesajlarını göstererek “Biri Eser’e sürekli hey ney diye mesaj atıyor, arkadaşım o etap bitti ben kazandım”  açıklamasını yaptı. Dolayısıyla bu paylaşımdan sonra pek çok kişi kahkahalara boğuldu. Güncel olarak bizleri neler beklemekte sizlerle paylaşacağız. İşte merak edilenler ve dahası haberimizde…

Takipçileri Çok Güldü

Yaşanan olayla birlikte Berfu Yenenler’in takipçileri yaşananlara çok güldü. Güncel gelişmelerle beraber çeşitli ifadeler yanıt bulacağa benziyor. Sizler de güncel bilgileri elde etmek istiyorsanız sevilen ismin sosyal medya hesabını takip edebilirsiniz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir