Ben Bu Cihana Sığmazam Dünyaya Tanıtıldı!

0

Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine dair merak edilenler yanıt buluyor. Öyle ki reyting sonuçları ile adından söz ettiren dizi, artık dünyada da yayınlanabilir. Birkaç ülkenin dizi ile ilgilendiği iddia edildi. Yani yakın zaman sonra yurt dışında da yeni bölümleri yayınlanabilir. Bu gelişme ile birlikte bizleri başka nelerin beklediği yanıt bulacak. Söz konusu detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verilecek.
Dizideki Son Durum Nedir?
Dizinin Fransa’nın Cannes kentinde düzenlenen televizyon fuarı MİPCOM’da tanıtılması dikkat çekti. Bu gelişmeden sonra sevilen yapımla ilgili bizleri nelerin beklediği ortaya çıkıyor. Dolayısıyla dizinin kabul görmesi ve anlaşma sağlanması halinde büyük anlaşmalara imza atabileceği belirtildi.
Oyuncularla Boy Gösterisi Yapıldı
MİPCOM’a katılan ve diziyi temsilen orada bulunan oyuncular arasında Oktay Kaynarca, Pelin Akil ve Ebru Özkan vardı. Üç başrol oyuncusunun farkını ortaya koyması ise gözden kaçmadı. Dolayısıyla oyuncular arasındaki bu etkileşim büyük ses getirecek gibi gözüküyor.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir