Arka Sokaklar'da Başrol Kalmadı! Şevket Çoruh'tan Sonra Sıra Onda!

0

Kanal D Arka Sokaklar dizisindeki güncel gelişmeler ve çok daha fazlası yanıt buluyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği diziye ilişkin bizleri neler beklemekte? Güncel detayları sizlerle paylaşacağız. Öte yandan diziye dair merak edilenler de yanıt bulacak. Son zamanlarda farkını iyice ortaya koyan diziye ilişkin bilinmeyenleri açıkladık. Hangi başrol oyuncusu ekranlara veda etmek için gün sayıyor?
 Özgür Ozan Ayrılacak mı?
 Özgür Ozan’ın diziye veda edeceği belirtilirken bu noktada önemli kaynaklar sunuluyor. Sosyal medyada ortaya çıkan haber sonrasında bazı ifadelere yer verildi. Ünlü oyuncu Özgür Ozan, dizide Hüsnü Çoban karakterine hayat vermekte. Dolayısıyla Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu ve Oya Okar’ın başrolde oynadığı dizide bizleri başka ne gibi detaylar bekliyor göreceğiz.
Şevket Çoruh Dönebilir
Öte yandan Şevket Çoruh’un önümüzdeki haftalarda diziye dönebileceği belirtiliyor. Bu noktada net bir açıklama olmasa da birkaç hafta içerisinde durumun netleşeceği bilgisini verelim. Bakalım bizleri başka hangi detaylar bekliyor göreceğiz.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir