Baba Dizisinin Final Yapmasına Sayılı Bölümler Kala İsyan Bayrakları Dikildi!

0

Show TV’nin sevilen Baba dizisinin 30. bölümde final yapacak olduğu duyurulmuştu. Dizide Kadir karakterini canlandırmakta olan Tolga Sarıtaş’ın yapmış olduğu açıklamayla bu bilgi doğrulandı ve 27 Aralık Salı akşamı 30. bölümle beraber Baba dizisine veda edeceğimiz netleşti.

Şimdiye dek 27 bölümü yayınlanmış olan dizinin 28. yeni bölümü izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Finale doğru yaklaşan Baba dizisinde önemli gelişmeler ard arda yaşanacak gibi duruyor. Ancak yeni bölümde neler yaşanması bekleniyor?

Öncelik ile Selahattin’e karşı bir başkaldırı var ve ortaya çıkan ise bu isyan dalgası dizide gerilimi bir hayli yükseltecek gibi. Yeni bölümde Emin karakterinin öncülüğünde bir hayli önemli gelişmeler yaşanıyor.

İnsanların Emin’in desteği ile Selahattin’e karşı isyan başlatmış olduğu tanıtımda Çöpköy’de bomba gelişmeler yaşanıyor. Evlere saldırmış adamlar Emin’i de zar zor götürürken, polis araçlarının görülmesiyle akıllara “Emin tutuklanacak mı?” sorusu geliyor.

Geçen haftalardaysa babasının katilini öğrenmiş olan İlhan yerinde durmadı, Ahmet’i öldürmek için harekete geçmişti. Finalde Kadir, İlhan’ı durdurmaya çalışıyor gerilim git gide artıyor. İlhan’ın ne yapacak olduğu merak ile bekleniyor.. Yeni bölümde neler yaşanacağı artık netleşti.

Başrollerde Tolga Sarıtaş ile Haluk Bilginer’in yer almış olduğu “Baba’nın senaryosunu Gökhan Horzum kalem alırken, yönetmenliğiyse Çağrı Bayrak üstlenmekte.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir