Baba Dizisinde Başrol Oyuncusu Ayrılığı Büyük Ses Getirecek!

0

Show TV Baba dizisinde yaşananlara anlam verilemedi. Diziden ayrılacak oyuncu ile ilgili neler biliyoruz? Güncel detaylarla birlikte oyuncunun vedasına ilişkin bilinmeyenlere yer verildi. Dizinin son bölümü gerçekten de ses getirecek.

Diziden Kim Ayrıldı?

Baba dizisinden ayrılan isim Ahmet karakteriyle Alper Çankaya oldu. Oyuncunun vedası sonrasında senaryonun iyice finale entegre olacağı düşünülüyor. Dolayısıyla dizideki son dakika gelişmeleri ve dahası hakkında bilgi iletmeyi sürdüreceğiz. Birkaç bölüm sonra dizinin tamamen yayın hayatına veda edeceği öğrenildi.

Baba Dizisi Son Bölüm Özeti

“Selahattin, Firuze’den istediğini alamayınca faturasını onun çok yakınlarından çıkarırken, Firuze çözümü kendisini ait hissettiği yerde bulur. Çöpköy’de devam eden direnişe sabrı kalmayan Selahattin, sürpriz bir ismin yardımıyla herkesin hayatını alt üst eden planını devreye sokar. Her an mücadeleye hazır Çöpköy halkı bu sefer kendilerini çetin bir çıkmazın içinde bulur. Kadir içinde bulunduğu zorlu durumdan kurtulmaya çalışırken Selahattin her şeyi daha farklı noktaya getirecek hamlesiyle herkesi şaşkına çevirir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir