Yalnız Kurt Dizisi İçin Final Kararı Verildi! ATV Dizinin Fişini Çekti

0

ATV dizisi Yalnız Kurt final yapacak. Başarılı oyuncularla donatılan ve ilk sezon büyük ses getiren dizi için veda vakti geldi. Peki ya sevilen yapım ne zaman ekrana veda edecek? İşte diziyle ilgili merak edilenler ve dahası haberimizde olacak. Dizinin ne zaman final yapacağı henüz belli değil.

YALNIZ KURT FİNAL TARİHİ

Yalnız Kurt dizisi final tarihi henüz tam anlamıyla açıklanmadı. Dizide emeği geçen oyuncu ve canlandırdıkları karakterlere baktığımızda son tablo aşağıdaki gibi:

Hasan Deniz Yaran – Altay Kurtoğlu

Kürşat Alnıaçık

Damla Colbay – Sare Türkmen

Murat Han – Doğan Sakınma

Polat Bilgin

Gökhan Soylu

Deniz Evin – Sefer

Cihan Ünal – Davut Bahadır

Yaprak Medine – Mira

YALNIZ KURT SON BÖLÜM ÖZETİ

Davut’un söylediklerinden sonra iyice kafası karışan Altay, görevi ve aşkı arasında kalır. Barış’ı ise belki yeni bir aşka yelken açtırmaya sebep olacak bir sürpriz beklemektedir.

Halit’in yardımlarıyla akıl hastanesinden kaçan Haruncan’ın ailesi ve Meryem için hazırladığı büyük bir planı vardır. Haruncan bütün dengeleri değiştirecek bu hamlesi sonrasında Meryem’i de alıkoyacaktır.

Meryem’in Karacabeyler’in evine gittiğini öğrenen Altay ise çılgına döner ve tek başına Meryem’i almak için Karacabeyler’in evine baskın yapar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir