Tuzak Dizisi Hangi Gün Yayınlanacak? Yayın Tarihi Değişti!

0

TV8’de ekrana gelen Tuzak dizisinin hangi gün yayınlanacağı merak ediliyor. Bu konuda çeşitli iddialara yer verilse de diziyle ilgili güncel gelişmeler ortaya çıktı. Son olarak dizinin final yapacağı iddiaları ortaya atılmıştı.

Acun İddiaları Reddetmişti

Acun, Tuzak dizisinin final yapacağına yönelik iddiaları reddetmişti. Bu gelişmeden sonra diziyle ilgili yayın tarihi değişikliği gündeme geldi. Acun Ilıcalı, TV8’deki dizinin final yapmayacağını açıklayarak umutları yeşertti.

Dizi Perşembe Günü Ekrana Gelecek

Tuzak dizisi Perşembe günü ekrana gelecek. Bu gelişme neticesinde dizinin kesintisiz yayın hayatını sürdüreceği tahmin edilmekte. Tuzak dizisi oyuncu kadrosu ise şu şekilde:

“Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir