Aşk-ı Memnu Filmi Oyuncular Netleşti! Filmde Kimler Oynayacak?

0

Aşk-ı Memnu filminde kimlerin oynayacağıyla ilgili güncel bilgiler paylaşılıyor. Bu doğrultuda başrol oyuncuları ve çok daha fazlası açıklanacak. Film için tüm çalışmalar hali hazırda devam etmekte. Daha önce Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat’i başrolde görmüştük. Şimdi ise bambaşka isimler gündemde. 

Aşk-ı Memnu Filmi Oyuncu Kadrosu

Bihter- Farah Zeynep Abdullah 
Behlül- Boran Kuzum  
Nihal- Helin Kandemir 
Firdevs – Hande Ataizi 
Lorin Merhart – Beşir 
Peyker – Nezaket Erden  
Matmazel – Ebru Özkan

Aşk-ı Memnu Konusu

Adnan, on bir yıl önce eşini kaybedince, sosyal hayattan uzaklaşıp köşküne çekilmiş, bütün ilgisini kızı Nihal ve oğlu Bülent’e vermiştir. Aile yadigâri emektarları, çocukların yarı Fransız dadısı ve hamiliğini yaptığı uzak akraba çocuğu Behlül ile İstanbul’un en önemli yalılarından birinde yaşayan Adnan Bey, yine İstanbul’un tanınmış ailelerinden Melih Bey takımından Firdevs Hanım’ın kızı Bihter’le yıllar sonra tekrar karşılaştıktan sonra, unuttuğu duyguları yeniden hatırlamaya, kış ortasında baharı filizlendirmeye başlar.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir