Yargı Dizisinde Bir İsim Daha Ölüyor! Metin mi Pars mı Ölecek?

0

Yargı dizisi yeni bölümündeki patlama ile birlikte herkes şok olacak. Çünkü yaralı halde görülen Metin ve Pars ile birlikte ölüm ilanı da şaşırtıyor. Peki ya diziden kim ayrılacak? Kanal D’de izleyicileri heyecanlı anlar bekliyor.

Pars veya Metin ölmüş Olabilir

Dizide Pars veya Metin’in ölüm haberini alabiliriz. 52. bölüm fragmanıyla birlikte tüm detaylar ortaya çıkacak. Dizideki son dakika gelişmesini sizlerle paylaşacağız. Son bölümde neler yaşandı?

Yargı Dizisi Son Bölüm Özeti

Ceylin kendisini yeni bir açmazda bulur. Dosyayla alakalı olarak ona gelen tehdit telefonu zaten arasının bozuk olduğu Ilgaz ile yeni bir gerilimi doğuracaktır. Bir yanda sevdiği adamı koruma duygusu, diğer bir yanda davada gerçeğe bir an önce ulaşma refleksi onları bir arada tutmaya yetecek midir?

“Düğün günü ölü bulunan gelin” soruşturmasında Ilgaz ve Eren düğün günü tam olarak ne yaşanmış olduğunun peşindedir. Davada açığa çıkan her gerçek ile birlikte garip ve gizemli ilişkiler ağı ortaya çıkmaktadır.
Yekta Tilmen oğlu Ömer’i daha da yakından tanımaya çalışırken Ömer’in öngörülemez davranışları onu günbegün şaşırtacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir