Asgari Ücret Zam mı Büyük Ses Getirdi! Gelecek Zam Oranı Belli Oldu!

0

Asgari ücretteki güncel gelişmeler ve dahasıyla ilgili çeşitli haberler yapılıyor. Bu gelişmeler istinaden bizleri neler beklemekte? Sizler de detayları merak ediyorsanız, sizler için yapmış olduğumuz araştırmalar sonucunu açıklayalım. Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar’dan gelen açıklama milyonlarca asgari ücreti heyecanlandırmaya yetti.

Asgari Ücret Kaç TL Olacak?

Asgari ücret için çeşitli iddialar gündemde olsa da henüz tam anlamıyla bir detay paylaşılmış değil. Hükümet kanadından gelecek açıklamalar merak ediliyor. Bu noktada bizleri hangi detaylar beklemekte sizlerle paylaşacağız. Öte yandan asgari ücrete dair başka hangi gelişmeler hkaimiz onları da ileteceğiz.

5500 TL’den 10 Bin TL’ye Çıkar mı?

Asgari ücret için Sosyal Güvenlik Uzmanı Ersin Konar’dan gelen açıklamada “Bazı otoriteler yüzde 90 civarı beklenti yapıyor. Belki de ilk defa benden duyacaksınız ama asgari ücretli arkadaşlarımızı sevindirecek bir rakam üzerinde onay alındığını düşünüyorum. Ben asgari ücretin ocak ayı içerisinde 5 bin 500 liradan 10 bin liraya sabitleneceğine inanıyorum. Asgari ücret için yeterli bir rakam değil. İşverenlerimizin sırtına çok büyük bir yük. Hükümetimizin elini taşın altına koyacağına ve işverene büyük oranda destek getireceğine ve asgari ücretin 10 bin lira olacağını tahmin ediyorum.” ifadesine yer verildi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir