Arka Sokaklar Dizisine Mesut Tekrar Dönüyor! Açıklama Kanal D'den Geldi

0

Arka Sokaklar’da Mesut karakterinin diziden ayrılması büyük ses getirmişti. Kendisinin ekranlara veda etmesi izleyicileri yakından etkiledi. Şevket Çoruh, veda paylaşımına imza atarak Arka Sokaklar macerasının bitirildiğini duyurdu. Dolayısıyla biten bu maceranın hemen ardından diziden nasıl bir senaryo ile ayrılacağı merak edildi. Gelinen noktada çeşitli detaylara yer verilecek. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizideki son durum yanıt bulacak. Kanal D dizisinde bizleri neler beklemekte? Güncel bilgileri sizlerle paylaşacağız.

Mesut Amerika’ya Gönderiliyor

Senaryo gereği Mesut diziden tamamen ayrılmayacak. Tedavi amaçlı Amerika’ya gönderilmesi beklenen karakter, büyük dikkat çekti. Şevket Çoruh’un kalıcı olarak ayrılacağı vurgulanıyordu fakat gelinen noktada böyle bir detayın olması şaşırttı. Dolayısıyla diziye dair neler yaşanacak yakın zamanda belli olacaktır.

İzleyiciler Sevindi

Öte yandan izleyiciler de ünlü oyuncunun ekranlara kalıcı veda etmediğini öğrenince mutlu oldu. 17. sezonuna hazırlanan Arka Sokaklar dizisinde Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Şevket Çoruh ve Oya Okar’ı görmeye devam edeceğiz. Bakalım yeni bölüm nasıl bir etki yaratacak…

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir