Ankara’da Bir İlk! EGO Otobüsünde Et Satışı Dönemi Başladı! İşte Başkent Mobil Market Hakkında Tüm Detaylar…

0

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Ankara Halk Ekmek Fabrikası artık et satışı da yapacak. EGO Otobüsünden dönüştürülen ve bir market haline gelen Başkent Mobil Market hakkında tüm detaylar haberimizde…

 

Ankara Halk Ekmek Fabrikası Başkent Mobil Market aracılığıyla et satmaya başlayacak. Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklama neticesinde özel tasarlanan ve market haline dönüştürülen EGO otobüsleriyle Ankara’nın 25 ilçesinde yerli besi hayvanlardan temin edilen et, kıyma ve tavuk ürünleri satışa çıkacak.

 

Halk Ekmek, Başkent Mobil Market tezgahında Şubat ayı itibariyle hafta içi her gün saat 10.00 ile 17.00 arasında uygun fiyatlı et satışı yapacak. Et, kıyma ve tavuk ürünleri hekimler tarafından kontrol edildikten sonra müşterilerle buluşacak.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir