Aleyna Tilki Sahneyi Bırakıyor mu? Doktorundan Gelen Açıklama Hayranlarını Üzdü!

0

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından ses tellerinin yırtıldığını ve uzun süre şarkı söyleyemediğini duyurdu. Uzun süredir performans sergilemeyen şarkıcının ses tellerini felç ettiği söylendi. Şarkı söyleyip söyleyemediğini merak eden Tilki’nin doktoru, ünlü ismin sağlığıyla ilgili konuyu açtı.

Sahne performansıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki, bir süre daha şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı. Tilki hakkında bir iddia daha ortaya atıldı. Ses tellerinde sorun olduğu için konserlerine ara vermek zorunda kalan ve ses tellerinin felç olduğu iddia edilen Aleyna Tilki, doktoruyla birlikte kamera karşısına geçti. Aleyna Tilki’nin doktoru, “Tedavimizi geçirdikten sonra sahnelere daha güçlü dönecek” dedi. Aleyna Tilki’nin doktoru, “Tedavimizi geçirdikten sonra sahnelere daha güçlü dönecek” dedi.

Bir süredir ses tellerindeki sorun nedeniyle sahnede duramayan Aleyna Tilki, programda son olarak kendinden emin pozlarıyla yer aldı. Sahnelere ara veren ve ses tellerinin felç olduğunu iddia eden Aleyna Tilki, doktoruyla birlikte ekrana geldi.

Genç yaşta üne kavuşan Aleyna Tilki’nin sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, doktoru genç şarkıcının tedavisinin süreceğini söyledi.

FUTBOLCULARDAN ÖRNEK VERİLDİ

Tilki’nin doktoru konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ses terapilerimize devam ediyoruz. Şarkı söylemek daha doğrusu profesyonel seslendirmek iki boyutlu bir meslek ve birinci boyut elbette sanatsal yetenek ve müzik bilgisi. ” boyutu spordur.Sahnede performans sergilediğinizde bunun sportif yanı da “Örneğin profesyonel bir futbolcunun hayatı boyunca karşılaşacağı sakatlıklar olabilir. Bu futbolcular uygun tedavi ile sahaya dönüyor. Aleyna Hanım ile yaptığımız Tedaviden sonra sahnelere daha güçlü döneceğiz.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir