Aldatmak Dizisinde Ayrılıkların Sonu Gelmiyor! Bu Gidişle Dizi Final Yapar

0

Aldatmak dizisindeki son dakika gelişmeleri ve dahası ortaya çıktı. ATV’de ekrana gelen yapımda Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Yusuf Çim, Cem Bender, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör oynamakta. Ancak dizide öyle bir ayrılık dalgası yaşanacak ki izleyicilerin aklına ilk olarak final gelebilir. Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşıyor olacağız.

Aldatmak Dizisinden Kimler Ayrılıyor?

Aldatmak dizisinde ilk olarak Yeşim ve Oylum Yenersoy  karakterlerinin diziden ayrılacağı belirtiliyor. İki oyuncunun diziden gitmesi önemli bir ayrılık dalgasının doğacağını düşündürdü. Hapis ve yurt dışı olaylarıyla birlikte en az birkaç ismin daha diziden gitmesi beklenebilir.

Aldatmak Son Bölüm Özeti

“Tarık ve Yeşim cephesine karşı yaptığı cesur hamle Güzide’nin bir kez daha hedef haline gelmesine sebep olur. Güzide, mesleğini kaybetmesi üzerine iyiden iyiye dağılan hayatını toplamanın yolunu, ailesini yeniden bir araya getirmekte bulur.

Behram’ın kendisine olan ilgisine karşı ne hissedeceğini bilemeyen Oylum için bir yangın da Tolga cephesinde başlar. Oltan’ın Ozan ve Güzide’ye yaptığı şantajlarla yüzleşen ikilinin ilişkisi zor bir sınavdan daha geçecektir. Sevdiği kadın için babasıyla arasına duvar ören Tolga ona ihtiyacı olduğunda kararının arkasında durabilecek midir?”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir