Murat Övüç Türk Milletine Hakaret Etmekten Hakim Karşısına Çıktı! Giydiği Kıyafet Tüm Tepkileri Üzerine Aldı!

0

Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Murat Övüç, şimdi de ihtiyaç sahiplerine yaptığı yardımlarla gündeme geldi. Yardımını Instagram’da paylaşan Murat Övüç tepki çekti. Murat Övüç, kapıda ihtiyaç sahibi bir aileye para verirken “Bunu al, markete git, kendine bir şeyler al, 500 TL” diyor.

Sözleri Çok Tepki Çekti!

Sözleri tepki toplayan sosyal medya fenomeni, daha önce de 2020 İzmir depremi sonrası saçlarını boyarken çekilmiş bir videosunu paylaşmış ve bu yüzden eleştirilmişti. Daha sonra kendisine yöneltilen eleştirilere, “Bu akılsızlardan çok sıkıldım”, “cahillerle”, “Seninle aynı ülkede nefes almak istemiyorum” gibi sözler söylediği bir videoyla yanıt verdi. .Fenomen Murat Övüç, sosyal medyada paylaştığı videodaki sözlerinden dolayı kendisini Türk milletine hakaret etmekle suçlayarak hakim karşısına çıktı.

Murat Övüç’ün Giydiği Kıyafet Olay Oldu!

Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Murat Övüç, skandallarıyla gündeme gelmeye devam eden bir isim. Övüç, pofuduk elbisesinin üzerine basarak güvenli bir bakışla nihayet kadınlar matinesine yürüdüğünde, o bakışın önünde şarkıcının düşüşünün videosu yer aldı. Övüç, gittiği bir matinede pofuduk mavi bir elbise giyerek sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekti. Kazayla elbisesine bakan güvenlik fenomeninin bu anları gündem olurken, Övüç kendi elbisesine basarak düştü.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir