Al Sancak Dizisine Yeni İsim! Diziye Hangi Oyuncu Katıldı?

0

Al Sancak dizisine katılan ünlü oyuncu dikkatleri üzerine çekti. Başarılı isimle ilgili çeşitli ifadelere yer veriliyor. Uğur Güneş, Gülsim Ali İhsan, İdris Nebi Taşkan, Ahmet Yenilmez, Esra Bilgiç ve Emre Dinler’in başrolde oynadığı diziye katılan oyuncu, dikkatleri üzerine çekebilir.

TRT 1 Dizisine Yeni İsim!

TRT 1 dizisi Al Sancak’a katılan oyuncunun ismi açıklandı. Fatih Gühan’ın diziye katıldığı haberi büyük ses getirdi. Bundan sonra bizleri neler bekliyor? Ünlü ismin hangi karaktere hayat vereceği henüz netleşmedi. Ancak yine de yakın zamanda bu sorunun da yanıt bulacağını biliyoruz.

AL Sancak Dizisi Konusu

“Kahraman Mehmetçiğimizin Hikayesi Dünyada başlayan kaos çağı, tüm ülkelerin güvenlik politikalarını gözden geçirmesine neden olur. Enerji havzalarının terör örgütlerinin kontrolüne bırakılmasıyla sınır güvenliğinin sınırın çok ötesinde başladığı yeni bir döneme girilir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir