Sıfırıncı Gün Dizisinin Konusu ve Oyuncu Kadrosu Bilgisi!

0

SıfırıncI Gün dizisi, TV8’de fark yaratmaya devam ediyor. Dizinin konusu ve oyuncu kadrosu çok merak edildi. Çünkü başrolde oynayan isimleri gördükten ve fragmanı izledikten sonra izleyiciler heyecanlı bir şekilde dizi hakkına bilgi edinmek istiyor.

Sıfırıncı Gün Dizisi Konusu

“Emniyet Müdürlüğü’nün yedi özel polisi ve bu gözde ekibin baba gibi gördüğü amirleri Kadir… Birlikte geçirdikleri yıllar sonunda gerçek bir aileye dönüşen ekip organize suç lideri Ejder’in peşinde… Uzun bir takibin sonunda Ejder’e ulaşan ekip aslında hayalini kurdukları operasyon “Sıfırıncı Gün” ile hayatlarının baştan sona değişeceğinden habersiz.”

Dizide Kimler Oynuyor?

Sıfırıncı Gün dizisinde Yiğit Özşener, Berk Cankat, Engin Öztürk, Aybüke Pusat, Savaş Özdemir, Sarp Akkaya, Damla Çolbay, Uğur Uzunel, Esra Ruşan, Çağla Irmak, Turgay Tanülkü oynamaktadır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir