Yürek Çıkmazı Dizisine Can Suyu Geldi! Ali Fuat Karakteri Hikayeyi Değiştirdi!

0

Ayça Bingöl ve Mesut Akusta rollerinin hakkını veren oyunculuklarıyla herkesi büyülerken, Ali Fuat adında yepyeni bir karakter de hikayeye dahil oldu. başladı. Dizinin 7. bölüm ilk fragmanı yayınlandı ve ilk kez Mehmet Aslantuğ ortaya çıktı. Dizinin hayranları Aslantuğ’un hikayeye çok yakışacağını düşünüyor.

Masumiyet Dizisinde Oynayan Oyuncu Tekrardan Hayranlarıyla Karşı Karşıya!!!

Daha önceki rolleriyle akıllarda kalan Mehmet Aslantuğ, en son geçtiğimiz yıl 13 bölüm olarak yayınlanan Masumiyet dizisinde izlenmiştir. Yaklaşık bir buçuk yıldır setlerden uzak kalan oyuncu Yürek çıkmazı adlı dizi izle hayranlarıyla yeniden buluşuyor. Ali Fuat’ın karakterini de oldukça merak eden izleyiciler, Ali Fuat hakkında bilgi arıyor. Ali Fuat’ın Zeynep’in gerçek babası olduğu iddiası ortaya atılırken kendisine karşı işlenen bir suçtan uzun süredir haksız yere cezaevinde olan bu karakterin gelişiyle bambaşka bir yargılama beklenmektedir. bölünmüş:

Yürek Çıkmazı Hayranları Bu Yorumları Yaptı!

“Allah’ım sesi, duruşu bayılıyorum ben bu adama ”Mehmet Aslantuğ hastasıyım. Hem insanlığı hem oyunculuğu muhteşem. Yürek Çıkmazı muhteşem bir diziydi daha da muhteşem olacak. “Dizi çok iyiyken, Mehmet Aslantuğ ile zirveye çıkacak. “Mehmet Aslantuğ ile dizide daha heyecanlı olaylar bizi bekliyor.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir