Yasak Elma 2 Ocak'ta Neden Yayınlanmadı? Yasak Elma Yayın Akışından Kaldırıldı mı?

0

Şevval Sam, Eda Ece, Biran Damla Yılmaz, Murat Aygen ve Şebnem Dönmez’in başrolde oynadığı dizide bizleri neler bekliyor? Fox TV dizisi Yasak Elma’yı izleyenler şaşıracak. İşte sevilen yapımla ilgili güncel gelişmeler ve dahası haberimizde olacak. Son zamanlara damgasını vuran dizi bir türlü yeni bölümüyle ekrana gelemedi. Dolayısıyla diziye dair gelişmeleri aktarıyoruz.

Yasak Elma Yeni Bölüm Ne Zaman?

Yasak Elma dizisi yeni bölümü 9 Ocak 2023’te ekrana gelecek. Dolayısıyla dizideki bu gelişme ile birlikte izleyiciler de şok olacak. Sevilen yapımda bizleri başka nelerin beklediğini merak ediyorsanız aktarmaya devam edeceğiz. Tüm bunlarla birlikte bazı sorular da yanıtlanacak.

Yasak Elma’da Ne Olacak?

“Yıldız, Doğan’la yaptığı konuşma sonrası ondan bir hareket beklerken Doğan, Ender’den boşanmak istediğini söyler. Kumru Selim’le ilişkisine mutlu bir şekilde devam ederken, yaşadığı bir karşılaşma her şeyi alt üst edecektir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir