Yalnız Kurt Yeni Bölümü Büyük Ses Getirecek!

0

Yalnız Kurt dizisinin yeni sezon fragmanı yayınlanmıştı. Dizide yaşanacak olaylar çok merak ediliyor. İlk sezonu ile ortalığı sallayan dizideki son durum nedir? Güncel gelişmeler ve dahası ortaya çıkacak. Öte yandan ATV’de yayın hayatını sürdüren diziyle ilgili bilinmeyenleri de açıklayacağız. Sevilen yapıma ilişkin bizleri tam olarak neler beklemektedir? 

Yalnız Kurt’ta Kimler Oynayacak?

Yalnız Kurt dizisi 2. sezonunda Cihan Ünal (Kumandan), Hasan Denizyaran (Altay), Damla Colbay (Sare), Kürşat Alnıaçık (Viking), Murat Han (Doğan), Polat Bilgin (Nizam), Hilmi Özçelik, Yaprak Medine, Gökhan Oktay Göztepe, Almina Günaydın oynaması bekleniyor. Dolayısıyla güçlü oyuncu kadrosu ile farkını fazlasıyla ortaya koyacağı söylenebilir.

İzleyiciler Heyecanlı

Öte yandan izleyiciler de dizi için fazlasıyla heyecanlı. Gelinen noktada bizleri başka nelerin bekleyeceği yanıt bulacak. Şimdilik büyük bekleyişin sürdüğünü belirtelim. Dizinin yeni bölümleri yayınlandığı vakit, çeşitli detaylar da gün yüzüne çıkacaktır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir