Yalı Çapkını'ndaki Öpüşme Sahnesi Büyük Ses Getirdi! Ferit ve Seyran Arasında Neler Oluyor?

0

Star TV dizisi Yalı Çapkını’ndaki son dakika gelişmeleri dikkat çekti. Pek çok kişinin yakından takip ettiği dizide öyle şeyler yaşandı ki duyunca şok olacaksınız. Sevilen yapımda son olarak Ferit ve Seyran arasında yakınlaşma olmuştu. Sonrasında ise ikilinin artık bambaşka duygulara kapıldığı görüldü.

Seyran ve Ferit Öpüştü mü?

Seyran ve Ferit arasındaki yakınlaşma dizinin konusu olarak yerini aldı. Öte yandan sevilen yapıma ilişkin bizleri başka nelerin beklediğini aktaralım. Star TV dizisindeki tüm olaylar bir şekilde ikilinin birbirini sevmesi için oluyor gibi.

Yalı ÇapkınI Son Bölüm Özeti

Yalı Çapkını dizisinda son olarak yaşananları derleyedik:

“Kazım’ı ve Halis Ağa’yı gazetedeki fotoğrafın eski bir fotoğraf olduğu konusunda ikna ederler. Ferit, fotoğrafları basan Taylan’a çok sinirlidir ve bunu onun yanına bırakmaya niyeti yoktur. İfakat ise Kazım’a söz verdikleri gibi Suna’yla ilgilenip ona eğitim vermeye başlar.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir