Yalı Çapkını'nda Oyuncunun Ayrılığı İzleyiciyi Üzebilir! Dizide Kim Veda Edecek?

0

Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Şerif Sezer ‘ın başrolde oynadığı Star TV dizisinde önemli olaylar yaşanıyor. Ünlü oyuncunun diziden ayrılması beklenmekte. Öte yandan Ferit’in babası ile İfakat’ın birlikte olduğu ortaya çıkınca işler daha da karıştı. Dizideki oyuncu kadrosundan kimin ayrılacağı soruluyor.

Ferit ve Seyran’ın Arası Bozuldu

Ferit ve Seyran’ın arasının bozulması yine Orhan ile İfakat’ın birlikteliğinden ötürü oldu. Bu durumda da izleyiciler şaşkınlığını üzerinden atamadı. Dizideki son dakika gelişmeleriyle birlikte bizleri nelerin beklediğini açıklayacağız. Kimin ayrılacağı henüz belli değil.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özet

“Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir