Yalı Çapkını Yeni Bölümü Neden Yayınlanmayacak? 2 Haftalık Aranı Nedeni Belli Oldu!

0

Star TV’de ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü bir süre yayınlanmayacak. Dizi için alınan bu kararın sebebi merak ediliyor. Reyting rekoru kıran diziyle ilgili bizleri neler bekliyor? Diziyi en az iki hafta izleyemeyeceğiz gibi duruyor.

Diziden Üzücü Haber Geldi!

Yalı Çapkını dizisiyle ilgili üzücü haber geldi. İki hafta boyunca yayınlanmayacak dizinin ekrana gelemeyecek olması izleyicileri etkiliyor. Çünkü diziyi aktif olarak milyonlarca kişi izlemekte. Sosyal medyadaki reytinglerin yanı sıra televizyonda da düzenli olarak rekor kırdığını görmekteyiz. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, ve Şerif Sezer’in oynadığı dizinin yayın arasından sonra kaldığı yerden devam edeceği vurgulandı.

Yalı Çapkını Son Bölüm Özet

“Ferit, Seyran’ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Kazım, Halis Ağa’nın söylediklerinden sonra Seyran’ı da alıp tüm ailesiyle Antep’e dönmekte kararlıdır ancak Ferit Seyran’ın gidişine izin vermez.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir