Yalı Çapkını Dizisinde Oyuncular Arasındaki Gerginlik Arttı! İki Oyuncu Bir Birine Girdi!

0

 Sosyal medya hesabından paylaştığı bilgiye göre, Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu’nun görüşmesi olaylı bir olayla son buldu. Mert Ramazan Demir ve Afra Saracoğlu’nun yakınlığından rahatsız olan Kubilay Aka ortalığı kasıp kavurdu.

”HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK”

OGM Pictures’ın düzenlediği parti gergin anlara sahne oldu. Afra Saraçoğlu’nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu ile yakın arkadaş olan Kubilay Aka, Mert Ramazan Demir’in Afra Saraçoğlu’na olan samimiyetinden rahatsız olunca “herkes yaptıklarına dikkat edecek” dedi.

ERSİN ARICI DA ARAYA GİTTİ

Yalı Çapkını dizisinden Abidin Kubilay Aka ile Mert Ramazan Demir arasındaki gerilimin ardından Ersin Arıcı, Aka’ya tepki gösterdi. Yerel halk, Kubilay Aka’yı otomobiline bindirerek uzaklaştırdı. Taraflar bu konu hakkında henüz bir açıklama yapmadı.Kubilay Aka ve Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisinde birlikte rol almışlardı.

Yalı Çapkını ekibinin özel buluşması

Star TV’nin sevilen dizisi Yalıçapkını, başarılı oyuncu kadrosu ve gerçek hayattan uyarlanan hikayesiyle her cuma akşamına damgasını vuruyor. Dizinin yapımcılığını üstlenen OGM Pictures’ın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe katılan Kingfisher ekibi kırmızı halıda bir araya geldi.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir