Yalı Çapkını Dizisinde Halis Ağa Yasak Aşkı Öğrendi!

0

Yalı Çapkını dizisinin 5. bölüm fragmanıyla birlikte çeşitli detaylar ortaya çıktı. Halis Ağa’nın yasak aşkı öğrenmesi büyük ses getirdi. Öte yandan bilinmeyenler tek tek yanıt bulacak. Sevilen yapıma dair bizleri neler bekliyor sizlere ileteceğiz. Son zamanlarda Star TV dizisinin reyting rekorları kırdığını görüyoruz. Dolayısıyla bilinmeyenler ve bazı gelişmeler ithafen diziye dair çeşitli bilgiler vereceğiz. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapımla ilgili bizleri neler beklemekte?

Yalı Çapkını’nda Neler Olacak?

Halis Ağa’nın yasak aşkı öğrenmesi sonrasında evde düzenin iyice değişeceği belirtiliyor. Bu gelişme ile beraber başka hangi adımların atılacağı en kısa sürede yanıt bulacaktır. Dizinin geçtiğimiz bölüme ait özeti ise büyük ses getirecek cinsten.

Yalı Çapkını 4. Bölüm Özeti

“Ferit’in hem yeni işyerine alışma çabaları hem de Seyran’la atışmaları sürer. İstanbul’a gelen Kazım, ilk olarak Halis Ağa’yı ziyarete gelir.

Zaman geçtikçe Korhan ailesinin alışkanlıklarını öğrenen Seyran ise, İfakat ve Orhan’ın arasında olanlara istemeden şahit olur. Asuman’ın ameliyatı başta Fuat olmak üzere Korhanlar’ı Asuman’a destek vermek için bir araya getirir. Seyran, hiç beklemediği bir anda bir sürprizle karşılaşır.”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir