Yalı Çapkını 6. Bölüm Fragmanında Büyük Kavga!

0

Yalı Çapkını dizisinde gerilimin dozu artıyor. Pek çok kişi diziyle ilgili neler yaşanacak diye beklerken çeşitli bilgiler ortaya atıldı. Güncel gelişmeler ışığında bizleri nelerin beklediği belli olacak. Öte yandan Star TV dizisinde bizleri başka neler beklemekte? Güncel detayları aktaracağız ve merak edilenlere yanıt vereceğiz.

Yalı Çapkını Son Bölümde Yaşananlar!

“Yusuf’un Korhanlar’a ziyaretinden sonra neler olduğunu öğrenmek için Suna ile konuşmaya giden Seyran, ona tüm gerçekleri anlattı. Seyran’ın dışarıda Yusuf’la buluşması ise Ferit’i çok kızdırdı. Kazımların Korhanlar’ı ziyareti iki eski aşık Halis ve Hattuç’u bir araya getirdi. Ferit; şantajı yüzünden Yusuf’la bir kez daha görüşen Seyran’ı dışarıda görünce Yusuf’un üzerine yürüdü ve kavgaya tutuştu.”

Kavga Sahneleri Büyük Ses Getiriyor!

Öte yandan Yalı Çapkını’ndaki kavga sahneleri büyük ses getiriyor. Bu sahnelerin devamı olacak mı izleyiciler merak içerisinde beklemekte. Dizide oynayan oyuncular ise elinden geleni yapıyor. Ortaya kaliteli bir yapımın çıktığı çok belli olmakta. Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor başrolde yer alırken; Şerif Sezer, Gülçin Şantırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, Doğukan Polat, İrem Altuğ, Öznur Serçeler, Hülya Duyar, Diren Polatoğulları, Sezin Bozacı, Yiğit Tuncay, Buçe Buse Kahraman, Cansu Fırıncı, Selen Özbayrak, Umut Gezer’in oynadığı dizi ilgi ile karşılanmakta.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir