Whatsapp'a Gelen Yeni Özellik Ağızları Açık Bıraktı! Artık Unutma Yok!

0

WhatsApp, Topluluklar özelliğini daha da geliştirmekte hız kesmiyor. En son eklenen özellik sayesinde, Topluluklar içinde planlanan etkinlikler artık sabitlenebilecek. Bu güncelleme ile birlikte Topluluklar, kullanıcıların planlarını daha iyi organize etmelerine ve önemli etkinliklere kolay erişim sağlamalarına olanak tanıyacak.

WhatsApp Topluluklarında Etkinliklerin Önemi

WhatsApp, topluluk üyelerinin belirli durumlar için hatırlatıcılar oluşturmasına yardımcı olacak yeni bir aracı beta sürümünde test ediyor. Android 2.23.21.12 güncellemesiyle birlikte sunulan bu özellik, topluluk içindeki iletişimi ve koordinasyonu güçlendirmeyi amaçlıyor.

Topluluklar İçin Otomatik Sabitleme

WhatsApp’ın Android için en son beta sürümü olan 2.24.3.20 güncellemesi, topluluk bilgi ekranında yaklaşan etkinlikleri otomatik olarak sabitleme özelliğini sunuyor. Bu yenilik sayesinde, topluluk üyeleri planlanan etkinliklere her zaman kolayca erişebilirler ve bu da topluluk içindeki iletişimi artırır.

Kolay Erişim ve İletişim

Yeni özellikle birlikte, topluluk üyeleri artık etkinlik oluşturduklarında bunlar otomatik olarak en üstte vurgulanacak. Bu, diğer üyelerin yaklaşan etkinlikler hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlar ve katılımı artırır. Bu da topluluk içindeki koordinasyonu sağlamlaştırır ve etkinliklere katılımı kolaylaştırır.

WhatsApp, topluluklar için bu tür yeniliklerle kullanıcı deneyimini sürekli geliştirmekte ve iletişimi daha da kolaylaştırmaktadır. Bu güncellemelerle birlikte, kullanıcılar planlarını daha iyi organize edebilir ve topluluk içindeki etkinliklere daha aktif bir şekilde katılabilirler.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir