Ünlü Oyuncu Tuzak Dizisinin Final Tarihini Açıkladı..

0

Tuzak dizisinden gelen haberle birlikte izleyiciler şok oldu kaldı. TV8’de yayınlanan Tuzak dizisiyle ilgili güncel gelişmeleri sizlerle paylaşacağız. Öyle ki dizinin yayınlandığı günden bu yana gerek televizyondan ve gerekse sosyal medyadan büyük bir ilgi var. Bensu Soral, dizinin başrolü olarak karşımıza çıkıyor. Başarılı oyuncu, dizinin ne zamana kadar süreceğiyle ilgili önemli bir ifadeye yer verdi.

Tuzak Dizisi Ne Zaman Bitecek?

Bensu Soral, yaptığı açıklamada Tuzak dizisinin ne zaman final yapacağına dair önemli bir ifadeye yer verdi. Oyuncudan gelen ifadede çeşitli detaylar da yanıt buldu. Gelen açıklamada dizinin yaz aylarına kadar sürmesini temenni etti. TV8 dizisi için alınacak bu karar gerçekten de büyük öneme sahip.

Tuzak Dizis Oyuncuları

Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, İlayda Çevik, Onur Durmaz. Naz Göktan, Eylül Su Sapan, Emir Benderlioğlu, Gamze Süner Atay, Lesli Karavil ve İbrahim Şahin dizide oynamaktadır.

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir