Uğur Pektaş Eşi Gamze Özçelik Hakkında Paylaşımları Görünce Resmen Çıldırdı!

0

Arka Sokaklar oyuncusu Uğur Pektaş, yaptığı göndermeli paylaşım ile adından söz ettirdi. Ünlü isme dair bu detaylar tek tek yanıt buluyor. Öte yandan çeşitli detayları sizlerle paylaşacağız. Uğur Pektaş, bir süredir ekranlarda gözükmese de sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımlar ile adından söz ettirmeyi başarmakta.

Herkes Şok Oldu Kaldı!

Uğur Pektaş‘ın paylaşımını görenler kendisini samimi buldu. Arka Sokaklar’da Murat karakteri ile hafızalara kazındığı biliniyor. Gelinen noktada bizleri başka hangi gelişmeler beklemekte sizlerle paylaşacağız.

İşte Yaptığı O Paylaşım!

 “Çoook derinlere gömdüğün vicdanının kulağıyla dinleyesin istersen ve yapabilirsen eğer…Modadır ya paylaşırız orada burada yediğimizi, içtiğimizi, gittiğimiz yerleri, eşimizin en mahrem görüntülerini…Neden paylaşıyorum demez paylaşan kişi, sadece rapor verir gibi o anını nakleder birilerine…İçindeki hangi boşluk bunu yaptırır… Sence? Oysaki yediğin, içtiğin bedenin, zihnin içindi…Eşinin, ailenin en mahrem halleri kalbiniz için ruhunuz içindi… Gerçekten sevsen, yaşadığın andan keyif alsan paylaşır mısın Acaba yine de? Bakın ben su durumdayım, bu durumdayım diye….Şükür haliyle seni dünyaya gönderene teşekkürlerini sunsan verdikleri için …Başkalarıyla gizlice yarışa gireceğine…İnsanlar ışıklı insanları, pırıltılı şeyleri severler ama çoğu o ışığın kendi karanlıklarını göstermelerinden korkup kaçarlar… Kalanlar ayanlardır… Bizler bu oyunları oynarken birileri çok ciddi oyunlar oynuyor unutma, fark et…”

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir