Üç Kız Kardeş'te Türkan'dan Büyük Adım! Evden Ayrılmaya Karar Verdi!

0

Üç Kız Kardeş dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Öte yandan dizinin yeni bölümüne dair bizleri neler bekliyor? Güncel gelişmelerle birlikte çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken yapım başta olmak üzere bilinmeyenler yanıtlanıyor. Dizinin gidişatına bağlı olarak önemli bir isim diziden ayrılabilir. Türkan’ın aldığı karar herkesi şok edecek.

Dizide Neler Oluyor?

Özgü Kaya, Berker Güven, Senem Ünsal, İclal Aydın ve Reha Özcan’ın başrolde oynadığı dizide şok eden bir karar verilebilir. Dolayısıyla bu karar ışığında bizleri nelerin bekleyeceği de yanıt bulacak. 21. bölüm özeti ise Kanal D’nin resmi internet sitesinde paylaşıldı. Türkan’ın evden ayrılması ve Somer’e rest çekmesi şok etkisi yarattı.

Üç Kız Kardeş 21. Bölüm Özeti

Somer, eşi Türkan’a hamilelik hediyesi olarak muazzam bir hediye alır. Türkan’ın hamileliğini aile içinde saklamaya karar verirler. Türkan’ın niyeti Rüçhan’ın yanına yerleşmeden kendi evlerine taşınmaktır. Rüçhan’ın planı ise Mine’yi evden gönderip Türkan ve Somer’le birlikte yaşamaktır.

Derya, Hakan’ın gidişinin ardından yaşadığı üzüntüyü kız kardeşleri ve Serdar’ın varlığıyla atlatır. Serdar’ın üniversiteye gitme vakti yaklaştıkça Dönüş ve Serdar arasındaki ayrılık telaşıyla birlikte aşk duygusu da artar. Sadık, kardeşi Fatih’in Derya’yla konuşup Derya’ya babası olduğunu söylediğini öğrenir.

Mine, Somer ve Türkan’ın evinden ayrılacak mı? Rüçhan, istediği gibi Türkan’ı kendi evinde tutabilecek mi? Somer ve Türkan, yeni doğacak bebeklerinin mutluluğunu yaşayabilecek mi?

Yazıyı Kaynağından Okuyun →

DİPNOT: Yayınlanan yazı Haberİnternette adlı web sitesinden alıntı yapılarak ve kaynak gösterilerek yayınlanmıştır. Tarafımızca herhangi bir ekleme yapılmadan ilk hali ile yayındadır. Alogazete.com adresi paylaştığı haberler üzerinden asla kazanç veya gelir elde etmez. Haber içeriğinde yanlışlık veya aykırı bir durum düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir